Julefrokost

Vi mener på Kværs Idrætsfriskole at når vi har gjort noget én gang, så er det en tradition. I december 2014 tænkte vi at vi ville da holde en julefrokost med alle eleverne. Eleverne skulle være med til at lave maden og dække bord. Da vi kom til december 2015 tænkte vi, at det skulle jo gøres igen, for nu måtte det da være en tradition. Så i december månede holdet vi den store julefrokost. 4.-6. klasse var i skolekøkkenet sammen med Nena og Silas for at lave maden som var traditionel julefrokost mad. Eleverne var selv med til at bestemme maden og lave inkøbsliste. 2.-3. klasse sammen med Dorthe skulle dække bord og lave bordkort (de gik op i det med liv og sjæl) og 0.- 1. klasse var i hallen med Susanne for at forberede krybbespil, som skulle vises inden vi skulle spise.

Det var en hyggelig dag med julemusik og duften af lækker mad på hele skolen.

Vi voksne nød dagen lige så meget som eleverne gjorde.