SFO'ens hverdag og praktiske oplysninger

SFO'en åbner kl 6.30 alle dage, derudover har vi følgende årbingstid:
Mandag til torsdag:13.40 – 17.00
Fredag 13.40 – 16.00

Børnemøde

Den første torsdag i måneden holder vi et børnemøde, hvor de voksne kan komme med de beskeder der skal gives, hvis der fx er ændringer af klubtider eller andet. Derudover er det også til disse møder, at børnene kan komme med forslag og ønsker. Det giver medmedstemmelse i DERES SFO
Vi kan tilbyde:
Lektiecafe, Kreativt hjørne, Sport, Træværksted, Bordfodbold, Lave Mad i skolens køkken, Bordtennis, Hyggehjørne med  Musik, Strikkeklub, Spille computer, Lego hems, Wii, Playstation og XBOX. Vi også tilbyde et specialt lokale - "Klubben" -  til de ældste børn og meget meget mere.

Personale

Personalenormeringen vil afhænge af antallet af elever.
Jennifer er SFO leder og derudover er der Kirsten og Susanne som også begge er pædagoguddannet.

Tilholdssted

Egne lokaler og mulighed for at benytte skoledelens faglokaler, skolegården, børnehavens legepladsen, multibanen og hallen.

Fremmødekontrol

Når eleverne kommer i SFO'en, skal de sige Hej til den voksen der er derinde. Her vil de blive krydset af. Derudover er der en tavle, hvor eleverne kan flytte deres brink derhen hvor de er i løbet af tiden de er i SFO. Når de skal hjem, skal de lige sie farvel, så de voksne ved hvem der er tilbage.