Skolefest

I løbet af foråret afholdes der skolefest på Kværs Idrætsfriskole. I 2015 var det første gang vi afholdte skoleteater og skolefest.

Sidste år var styket skrevet af lærerene på skolen og omhandlede det første år som friskole. Til musikken fik vi lidt hjælp fra Dan og vi fik lavet vores egen Kværs Idrætsfriskole sang. Det var et kæmpe hit og alle eleverne var med til at syne og spille teater. Efter teateret var der skolefest med dico og aktiviteter.

I år blev der spillet Sørøver Søren. Her havde vi gjort det lidt anderledes ved at filme nogle af scenerne, så vi skiftevis så nogle scener på film og andre live. Eleverne var med på det hele og det blev også et kæmpe hit. Som en tradition, så var der skolefest på skolen derefter, hvor der var dico, aktiviteter og salm af popcorn, slushice og slik.