Støtteforening

Støtteforeningen for Kværs Idrætsfriskole har nu eksisteret i godt halvandet år (12.03.2012). Foreningens formål er at skaffe midler, så eleverne på Kværs Idrætsfriskole får en sund, god og lærerig skolegang med mange oplevelser. Foreningens penge skal bruges til nye bøger, nyt IT, lejrskole ophold, fri idræt i KTUIF m.m.

Foreningen har siden den blev stiftet samlet aviser/reklamer, dåser og jern, vi har hjulpet ved Gråsten ringridning de sidste 2 år, vi har solgt medlemskort samt støttebeviser, vi har solgt T-shirt, vi har serveret ved Evers årsfest samt ved Sønderborg motorvejens indvielse og ikke mindst, har vi holdt en koncert med det kendte engelske band Smokie. Alt dette har indtil videre givet ca. 300.000,- kr. til børnene. En del af pengene er brugt til nye bøger, nyt IT m.m., ligesom der hvert år bliver sat 10.000,- til side til lejrskole ophold.

Ca. 600 i lokalområdet er medlem af støtteforeningen, men der er plads til mange flere. Et årligt medlemskort koster 100,-, hvilket kan indbetales i Broager Sparekasse reg. nr. 9797 kontonr. 0000949582. Tak for den store opbakning og tak til alle de frivillige.

På Støtteforeningens vegne

Hans Lenger