Hvem er vi?

Kværs Idrætsfriskole startede i sommeren 2013. Elevgrundlaget for skolen er 100-120 elever, og vi startede op med 30 elever i 0. – 4. klassetrin. Hvert år udvider vi med et klassetrin, således vi ender med at have klasser hele vejen op til 9. klasse.

Vi er nu igang med vores 4. skoleår som friskole og det går forrygende godt. Der er stabilitet og fremgang på alle fronter - Vi har en fantastisk personalestab, super forældre og dejlige dygtige børn. Vi er nu over 60 elever fordelt fra 0.-6. klasse.

Friskolen ligger i grænselandet, og har tilknyttet 2 nye sportshaller, derfor er skolens naturlige fokusområder idræt og sprog.

Der er et stærkt lokal engagement i de tre små landsbyer, der er opland til skolen.

Vi har fra sommeren 2016 haft bustransport til at afhente børn uden for lokalområdet.