Bestyrelse

Jens Good
Formand

Arbejdet med friskolen giver mange gode oplevelser og er med til at knytte bånd mellem aktiviteter, foreninger og borgere i lokalområdet.   

Valgkreds:
Forældrekreds
Lars Dahmlos Lenger
Næstformand

Jeg er medlem af skolebestyrelsen for Kværs Idrætsfriskole og har været det siden den startede i 2013

Jeg sidder som næstformand og arbejder med Budget, personale ansættelser, vedlighold af bygninger og optimering af vand, varme og sanitet

Jeg har 3 børn, hvoraf en går på skolen og 1 i børnehaven og en derhjemme.

Venlig hilsen

Lars Lenger

Valgkreds:
Forældrekreds
Keld Warnecke
Kasserer

Jeg har været kasserer i bestyrelsen siden Kværs Idrætsfriskole startede i august 2013. Jeg har 3 børn gående på Kværs Idrætsfriskole, 1 i 6., 1 i 4. og 1 i SFO, starter i 0. til august 2017. 

Jeg sætter stor pris på den gode stemning på skolen, lærer-forældre-elev-forholdet og den gode indlæringsform. For mig er det også vigtigt med den gode økonomiske styring af skolen.

Valgkreds:
Skolekreds
Bjarke Lassen
Medlem

Tekst kommer snart

Valgkreds:
Forældrekreds
Charlotte Bonde Petersen
Medlem

Jeg har 2 børn som går på Kværs Idrætsfriskole.

Jeg sidder i bestyrelsen, fordi jeg gerne vil være med til at skabe en friskole, der giver børnene den bedst mulige fremtid. Faglig indlæring er nøgleorden men også en friskole hvor der fokuseres på samarbejde og trivsel. Hvor der vises hensyn og respekt for hinanden og andre mennesker. 

Det skal være sjovt at gå på Kværs Idrætsfriskole :-)

Valgkreds:
Forældrekreds
Charlotte Jacobsen
Medlem

Jeg har 1 barn på skolen. Det er vigtigt for mig at kunne deltage aktivt i lokalsamfundet. Dermed også være en aktiv del af skolen. At kunne være med til at skabe en god skole hvor både børn, forældre og ansatte trives.

 

 

Valgkreds:
Skolekreds
Lone Gram Hansen
Medlem

Jeg har 3 børn gående på skolen, og vil gerne støtte op om og være en aktiv del af deres skolegang. Jeg synes det er vigtigt, ikke mindst for vores børn, men også for lokalsamfundet at vi har en god og velfungerende skole, hvor både børn, forældre og ansatte trives.

Valgkreds:
Forældrekreds
Maria Schutt
Medlem

Maria er valgt i 2018

Valgkreds:
Forældrekreds
Morten Olesen
Suppleant

Jeg synes, det er vigtigt at støtte op om mit barns skolegang og tage aktiv del i udvikling af skolen. Friskolen er vigtig ikke kun for at sikre en god skolegang for mine børn, men også for at fastholde det aktive lokalsamfund, vi har i Kværs.

Valgkreds:
Forældrekreds
Svenja Ivanhoe Karstensen
Suppleant

Jeg blev valgt ind i bestyrelsen i 2018

Og jeg kan bidrage med en del erfaring i, at søge forskellige diverse midler til gavn for både skolen og børnene. Jeg er meget glad for at hjælpe andre. Og så er det egentlig ligemeget, om det er børn eller voksne. Fællesskab er noget af det vigtigste, uanset om det er familie eller ej. Ikke kun i vores lille lokalsamfund, men generalt i livet. Derfor er jeg både suppleant i skolens bestyrelse, formand for skolens støtteforening og bestyrelsesmedlem i Kværs Tørsbøl Borgerforening. Jeg går MEGET op i, at alle føler sig godt tilpas. Vores friskole oser af fællesskab og venskaber. Både blandt forældre og lære, men især også blandt børnene på kryds og tværs af alle aldre. Og det er så dejligt, at alle leger sammen og hjælper hinanden. 

Abraham Lincoln sagde engang "Når jeg gør det gode, har jeg det godt; når jeg gør det onde, har jeg det skidt; og det er min religion" og det er jeg fuldstændig enig i.

Ellers kan jeg fortælle, at jeg er uddannet speditør og er godt gift med min dejlige mand René. Vi har to børn sammen. Robin på 8 år, som går i 1. klasse på Kværs Idrætsfriskole og Ronja på 4 år, som skal starte på Kværs Idrætsfriskole i 2020. Vi elsker alle naturen og er rigtige udemennesker, derfor er vi rigtig glade for campinglivet. 

Valgkreds:
Forældrekreds
Troels Petersen
Suppleant

Medbringer interesse for nær området, kendskab til håndværk samt lidt kendskab regnskab/økonomi.

Valgkreds:
Skolekreds