Hvem er vi?

skolebillede 2018-2019

Hvem er vi?

Kværs Idrætsfriskole startede i sommeren 2013. Elevgrundlaget for skolen er 100-120 elever, og vi startede op med 30 elever. Hvert år udvider vi med et klassetrin, således vi ender med at have klasser hele vejen op til 9. klasse.

Vi er nu igang med vores 6. skoleår som friskole og det går forrygende godt. Der er stabilitet og fremgang på alle fronter - Vi har en fantastisk personalestab, super forældre og dejlige dygtige børn. Vi er nu 81 elever fordelt fra 0.-8. klasse.

Friskolen ligger i grænselandet, og har tilknyttet 2 nye sportshaller, derfor er skolens naturlige fokusområder idræt og sprog.

Der er et stærkt lokal engagement i de tre små landsbyer, der er opland til skolen.

Vi har fra sommeren 2016 haft bustransport til at afhente børn uden for lokalområdet.

Vi har Sfo for alle børn, hvilket betyder at man ikke behøver hjem til et tomt hus selvom man når en vis alder- og sfo er inkl i skolepengene.

Vi har bærbare computere til alle vores overbygningselever, fordi vi mener der er vigtigt at de på det tidspunkt benytter dem som et helt naturligt redskab i det daglige arbejde- også derhjemme til lektierne. I undervisningen har vi et antal bærbare til de mindre elever, som de benytter i skoletiden og et datalokale som også benyttes i undervisningen.