nyt job?

Brænder du for dit job som lærer?

Vi tilbyder et interessant, udfordrende og alsidigt job på en spændende Idrætsfriskole.

Stillingen er fuldtid og med start  1/8 2018

Vi søger 1 ny aktiv kollega, som vil være med til at skabe den bedste skole for vores børn.

Vi mangler en, der har erfaring, og kan, og vil undervise i Engelsk, Idræt, tysk og matematik, men byd ind med det du kan, og det du brænder for.  – Hvis du har erfaring med udskoling og eksamen, er det også en fordel.

Vi arbejder fortsat på at styrke vores idrætsprofil, så er det det, du brænder for, er der rig mulighed for at få dit fingeraftryk sat.

Vi lægger vægt på, at du er en tydelig voksen med en anerkendende tilgang til eleverne. Du skal være en ørn til at fange børnene, og undervise på netop deres niveau, og du skal være dygtig til klasserumsledelse.

Har du lysten til:

at arbejde tæt sammen med dine kollegaer

at jobbet er meget mere end ”bare” at undervise

at du skal turde give noget af dig selv

at se, høre og forstå eleverne HVER dag

at du skal kunne være selvforvaltende i din tilgang til arbejdstid og ansvarlig i dit samarbejde med andre

at lytte og modtage hjælp og vejledning fra dine kollegaer

Lidt om os:

Vi lægger vægt på faglighed, ærlighed, åbenhed og tydelighed.

Vi vil en faglig stærk skole med idræt som gennemgående element.  Vi starter alle skoledage med morgensamling og morgenmotion. Vi har derudover et bånd med middagsmotion, fordi vi ved, at når pulsen kommer op, øges koncentrationen.

Vi har tidlig sprogstart med både tysk og engelsk allerede i 0. klasse.

Vi udvikler det hele menneske, og mener, at trivsel og faglighed går hånd i hånd.  Vi mener, alle børn skal udvikles ud fra netop deres forudsætninger.

Vi har p.t. eleverne fordelt i 0. klasse til 7. klasse og udbygger med 1 årgang hvert år. I nogle fag og nogle klasser arbejder vi aktivt med samlæste timer. - Hvis du har erfaringer med det, vil det være en fordel.

Vi er åbne, ærlige og meget engagerede kollegaer, der arbejder tæt sammen. – Vi er fulde af godt humør.

- Vi vil vores skoles bedste, og tager godt imod nye kolleger. Vi har aktive og engagerede forældre, der tager del i deres børns skolegang.

Vi er fleksible i vores planlægning, og vi har også bibeholdt en del af vores arbejdstid som fleksibel egen tid. Vi får tingene til at ske, og der er ikke langt fra tanke til handling, idet vi ikke har lange beslutningsgange.

Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

For yderligere information kontakt skoleleder Louise Jeffers Jacobsen, tlf 42 30 76 40 - Vi viser også gerne rundt på skolen. – Ring og lav en aftale. Vi ser frem til at høre fra dig.

Mere om skolen kan læses på www.kvaersfriskole.dk eller vores facebookside: Kværs idrætsfriskole

Ansøgningen og relevante bilag sendes til kontor@kvaersfriskole.dk senest d. 28/5 2018.  Samtaler vil blive afholdt i uge 23-24.