Personale

Louise Jeffers Jacobsen
Skoleleder

Jeg hedder Louise og skoleleder. Jeg blev færdiguddannet lærer i 2003 og har siden både arbejdet i folkeskolen og på specialskole. Jeg har en stor del af tiden undervist børn med særlige behov og har efteruddannelse i AKT (adfærd, kontakt og trivsel)

Min tilgang til børnene er positiv og anerkendende. Jeg har også en del erfaring fra det private erhvervsliv, idet vi i mange år har drevet en vognmandsforretning, hvor jeg har stået for alt vedr. administration og HR.

Jeg brænder for at undervise og give børnene mod på at lære nyt og mere. Min stærkeste kompetence ligger i, at kunne give eleverne en struktur i deres skoledag, således der bliver frigjort energi til faglig læring. Jeg har en ”værktøjskasse” med redskaber til at give de udfordrede elever optimale rammer til at kunne agere i et undervisningsmiljø, i sociale fællesskaber og til at kunne modtage undervisning. Jeg sætter pris på godt og tæt forældresamarbejde. Sammen kan vi bare meget bedre hjælpe barnet på vej.

Privat er jeg gift med Allan og sammen har vi 2 børn. Vi har heste, kat og kaniner på vores lille bondegård i Vilsbæk.  

Christina Ullgren Henriksen
Lærer

Jeg hedder Christina Henriksen, og bor i Gråsten. Det er 6 måneder siden jeg flyttede til byen med min familie, og må sige at vi er faldet rigtig godt til. Ud over mig selv, tæller husstanden min mand Thomas, vores store drenge på 17 og 15 år, en datter på 9 år samt verdens dovneste hund.

Jeg elsker at være lærer, og har de sidste 8 år arbejdet på en større folkeskole. Her har jeg samlet rigtig mange personlige, faglige og pædagogiske erfaringer, som jeg er sikker på jeg kan bidrage med i Kværs. Noget af det jeg synes jeg er allerbedst til, er at gribe børnenes gode ideer, og erfaringer i nuet, og anvende dem konstruktivt i undervisningen. På den måde får eleverne ejerskab for det der foregår i klasserummet.  Jeg arbejder bla. målrettet med regnestrategier, og elevernes egen udviklingen af disse. Derfor er min undervisning til tider også præget af praktiske, kreative og undersøgende eksperimenter og projekter.

 

Karin Møller Hansen
Lærer

.

Lisbeth Hasle Andersen
Lærer

Jeg hedder Lisbeth Hasle Andersen, er 51 år, har tre voksne børn, og er godt gift med Flemming.

Jeg har været lærer siden 1995 og går stadig glad på arbejde hver dag. Jeg er optaget af læring, relationer, latter, fagenes faglighed og børns udvikling. Jeg har noget på hjerte fagligt og socialt.

I min fritid løber jeg et par gange om ugen, - korte distancer i luntetrav, men i rimelig god stil. Bedst går det, når det er tørvejr og jeg har rygvind!

Vi har et lille sommerhus ved Lemvig, hvor vi ofte er. Der går vi gerne lange ture med hunden, læser og mødes med familie og venner.

 

Peter Boyford
Lærer

Mit navn er Peter. Jeg er 41 år og uddannet pædagog fra 2000, og har i 5 år været lærer, senest på Tinglev Skole.

Jeg kommer oprindeligt fra Nordsjælland, men har fundet mig til rette i det sønderjyske nu i snart 8 år.

I mit arbejde med børn lægger jeg vægt på, at vi har en fælles opgave, selvom vi står på "hver sin side af katederet". Det betyder, at arbejdet med jeres børn i lige så høj grad bliver et omsorgsfuldt bekendtskab, hvor vi respekterer hinanden for dem, vi nu engang er.

Jeg holder meget af at undervise, og min tilgang er præget mere af at gøre børn nysgerrige end at presse viden ind i deres hoveder. Derfor er en plan for en undervisningslektion meget ofte kun vejledende, fordi vi griber chancen for en sund snak, når nysgerrigheden pludselig vækkes hos børnene. Det kalder jeg sund læring.

Jeg glæder mig til at møde jer alle, både børn og voksne. Jeg har store forventninger til, hvad vi sammen kommer til at opnå og opleve.

 

Tina Rask Schmidt
Lærer

Mit navn er Tina og jeg er så heldig at have fået arbejde på Kværs Idrætsfriskole. Jeg bliver nyuddannet folkeskolelærer til sommer 2017. Hvor jeg kommer ud med linjefagene dansk, historie og N/T.

Jeg har været ansat som lærervikar under hele min uddannelse, hvilket har været med til at styrke min faglighed, samt samarbejde og relation med kollegaer og forældre.

Jeg er 34 år, bor i Broager sammen med min mand og vores tre børn, på henholdsvis 8, 4 og 1,5 år. Jeg har et aktivt fritidsliv, som jeg deler sammen med min familie og venner, hvor vi er synlige i diverse idrætsforeninger. Derudover er Cross og løbetræning en vigtig del af mit liv.

Jeg vægter at eleverne lærer at blive social intelligente og har respekt for hinanden. Med afsæt i en sund, social og homogen klasse, bliver læring også meget lettere.

Klassens trivsel er fundamentet for elevernes læring. Disse anerkendende relationer jeg får til hver elev, gør at jeg brænder for mit fag.  Det at kunne give noget af sig selv, og vide at det har en betydning, giver mig meget glæde.

Susanne Martensen
Børnehaveklasseleder

Jeg hedder Susanne Martensen

Uddannet pædagog 1989 fra Aabenraa Børnehave- og Fritidspædagogseminarium.

1989 - 2007 ansat som pæd. leder i hhv integreret daginstitution og SFH.

2007 - 2012 selvstændig virksomhed inden for import/salg

2012 - arbejder som pædagog.

Privat bor jeg sammen med Brian i Aabenraa. Jeg har 3 voksne børn og 4 voksne bonusbørn, som alle bor forskellige steder rundt i lille Danevang. Elsker det når de kommer hjem. 

I fritiden dyrker jeg motion og styrketræning, maler og nyder sommeren i min kolonihave.

Kirsten Sørensen
SFO leder

Jeg er 45 år, gift med Peter og vi bor sammen i Vilsbæk. Vi har tre (store) børn, Kenneth, Karsten og Katrine

Jeg er uddannet pædagog i '93 og har arbejdet indenfor faget indtil 2008. Jeg tog en pause fra faget i seks år, hvor jeg var ansat i et handelsfirma som altmuligmand ☺️. Dog er jeg rigtig glad for at arbejde som pædagog igen 

I min fritid får jeg lige nu cyklet rigtig meget, da jeg er så heldig at være en del af Team Rynkeby 2015, 2016 og 2017. Ellers bliver det også til en masse gåture med hunden Molly, samt en del besøg i hallen for at se Katrine spille håndbold.

Hvis vejret er rigtig godt, er vi også ude at fiske en del.

Det allervigtigste at vide om mig er, at jeg er vild med slik og min livret er pandekager med is.

Dorte Nygård
Pædagog

Jeg hedder Dorte er 44 år og bor sammen med min mand Henrik og vores 2 børn Christina på snart 20 år og Thomas på 16 år. Vi er bosat i Broager, hvor vi alle er født og opvokset.

Jeg har den pædagogiske grunduddannelse og har arbejdet i en SFO og de sidste 10 år i en børnehave.

Det at arbejde med børn gir én så meget i ens dagligdag, hvilket jeg nyder fuldt ud.

Arbejde med mennesket lærer mig hele tiden at se verden fra flere vinkler, man kan lære noget nyt hver dag. Jeg sætte stor pris på ærlighed og et godt samarbejde med kollegaer og forældre.

Det at kunne lave sjov og have humor kan gøre underværker når man har med mennesker at gøre. 

Humor skal efter min mening anvendes under afslappede forhold, uden at glemme seriøsiteten i arbejdet.

Min fritid bruges på min familie / venner og på lange gåture med min hund Meilo, samt på løbe turer.

Janni Nissen
Pædagog

Jeg er uddannet pædagog og er i SFO'en. Derudover er jeg også rengøringsassistent på skolen

Jens Ludvigsen
Pædagog

Mit navn er Jens og jeg kommer fra Broager, hvor jeg bor sammen med min kæreste Louise og vores datter Elin på 1,5 år. Fra 2006 til 2016 har jeg boet i København og læst til pædagog på Ballerup-Seminariet. Jeg blev færdiguddannet som idrætspædagog i 2010 og fik efterfølgende arbejde i Børnehuset Fregatten, hvor jeg har arbejdet i både vuggestue og børnehave.

I februar sidste år flyttede vi hjem til det sønderjyske og siden august, efter endt barselsorlov, har jeg arbejdet i Sønderborg på Kløver-Skolen og den tilhørende SFO, som er en special-skole/SFO for børn med mange forskellige særlige behov.

Som idrætspædagog er jeg selvsagt meget interesseret i fysisk aktivitet. I min fritid holder jeg meget af at løbe og i mange år spillede jeg fodbold flere gange om ugen. Fodbold har min helt store interesse, i dag dog primært uden for banen.

På Kværs Idrætsfriskole ser jeg frem til at motivere og inspirere børnene til at være fysisk aktive, som forhåbentlig, både på den korte og den lange bane, vil bidrage til en sund livsstil og kan give dem lige så mange glæder og fornøjelser, som jeg selv har og har haft ved at dyrke idræt og sport.

Derudover glæder jeg mig generelt til at være med til at skabe de trygge og faste rammer for børnene, som er vigtig for at de kan opnå den bedst mulige trivsel, udvikling og læring. Jeg har en positiv og tillidsfuld tilgang til alle børn, er meget opmærksom på den enkeltes behov og vægter det sociale sammenhold i en klasse/gruppe rigtig højt.